Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări în privinţa unui cetățean român care intenționa să comercializeze 44 sticle de parfum, de diferite mărci, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 17 mai a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni – I.T.P.F. Iași aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit în trafic, pentru control, pe raza localității de frontieră Berezeni, un autoturism, înmatriculat în Galați, condus de cetăţeanul român B.J., în vârstă de 50 de ani.

La controlul efectuat asupra mijlocului de transport şi persoanei în cauză, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în bagajul personal și în locuri special amenajate, 44 de sticle de parfum, de diferite mărci, având inscripționate numele unor firme consacrate în producerea de parfumuri de lux.

Cu privire la cele constatate, acesta a declarat că bunurile îi aparțin și că intenționa să le comercializeze pe raza localității Berezeni.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii bunurilor descoperite, în vederea confiscării și expertizării acestora pentru a se stabili autenticitatea și valoarea lor.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, pentru produse identice sau similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.