Home Politică Alexandru Muraru este președintele interimar al organizației județene PNL Iași

Alexandru Muraru este președintele interimar al organizației județene PNL Iași

0
260

Filiala PNL Iași a rămas fără conducere după autosuspendarea lui Costel Alexe, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale. Astfel, în urma unei ședințe a BEX s-ar fi luat decizia de schimbare a președintelui.

Alexandru Muraru, deputat de de Iași și prim-vicepreședinte al filialei Iași a PNL, este și reprezentantul special al guvernului României pentru promovarea politicilor memoriei, combaterea antisemitismului și xenofobiei. Costel Alexe, cel care s-a autosuspendat din funcție după ce DNA l-a pus sub acuzare într-un dosar de corupție, este un loial al lui Ludovic Orban.

Mutarea de luni este una importantă pentru echilibrul de forțe din PNL, dat fiind că organizația de Iași este una dintre cele mai numeroase la congresul liberalilor. Or, cu Costel Alexe președinte al filialei, Ludovic Orban putea conta pe un număr mare de voturi la congres, în timp ce preluarea filialei de către Muraru l-ar putea costa o parte din aceste voturi. Alexandru Muraru este fratele geamăn al lui Andrei Muraru, fost consilier prezidențial propus ambasador al României în SUA.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here