Alexandru Coman (Dinamo București), unul din cei mai promițători jucători ai generației sale, a câștigat la 16 ani ediția din acest an a Campionatelor Naționale de tenis Under 18, desfășurate la Oradea. Așadar, Alexandru Coman și-a câștigat locul în calificările programate pe 10 și 11 iulie, pentru ca de pe 12 și până pe 18 iulie să se desfășoare jocurile de pe tablourile principale de simplu și dublu la „Concord Iași Open”, cel mai important turneu masculin ATP din România.

Un al doilea wild-card, dintre cele trei disponibile, va fi acordat câștigătorului precalificărilor ce se vor desfășura tot la Baza Ciric, începând cu 5 iulie. Le urăm mult succes jucătorilor şi le suntem alături pentru a sprijini performanţa în tenisul masculin din România, au transmis organizatorii. Ediția a II–a a „Concord Iași Open”, turneul cu statut ATPChallenger 100, ale cărui premii se ridică la valoarea de88.520 de euro, va fi organizată de Concord Service Centerîntr-un strâns parteneriat cu Primăria Iași și FederațiaRomână de Tenis.

Atractiva competiție va fi găzduită tot de Baza Ciric aPrimăriei Iași. Meciurile de pe tablourile principale desimplu și dublu se vor desfășura între 12 și 18 iulie și vor fiprecedate de calificările programate pe 10 și 11 iulie. „Concord Iași Open” a atras în 2020, la ediția inaugurală, aprecieri unanime din partea ATP grație organizării fărăcusur la care și–au adus contribuția sponsori și parteneri deîncredere, organizare care n-ar fi fost posibilă fără sprijinulîntregii comunități ieșene, au transmis organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.