Un bărbat de 52 de ani din Iași a amenințat că se aruncă de la balconul unei pensiuni din Baia Mare, după ce iubitul, un băimărean căruia îi dăduse 500 de lei, a luat banii și s-a făcut nevăzut.

Potrivit informațiilor obținute de reporterii Observatornews.ro, o decepție sentimentală l-ar fi făcut pe bărbatul din Iași să ia în calcul varianta sinuciderii.

La fața locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de urgență, iar mascații nu au stat pe gânduri – unul a escaladat clădirea, iar un altul a intrat dintr-o cameră alăturată, astfel că ieșeanul nu a mai avut cale de scăpare. În cele din urmă a fost imobilizat și dus direct la spital.

Oamenii vorbesc despre o înșelăciune. Se pare că bărbatul se întâlnise cu iubitul la respectiva pensiune și i-ar fi dat 500 de lei. Băimăreanul, însă, avea alte planuri. I-a spus că se duce să cumpere ceva și s-a făcut nevăzut. Supărarea ieșeanului a fost cu atât mai mare cu cât a cheltuit în zadar bani pe drum și pe cazare. Polițiștii urmează a lămuri circumstanțele în care s-a produs incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.