O ieşeancă a câştigat luni, definitiv, lupta în instanță cu lanţul de magazine Kaufland după ce-şi fracturase mâna, alunecând pe podeaua unui supermarket, în aprilie 2019, relatează Ziarul de Iași. Compania Kaufland a fost obligată de judecătorii ieşeni să-i achite femeii 15.000 de lei, ca despăgubiri. Suma acordată de magistraţi este situată între pretenţiile ieşencei şi oferta maximă a Kaufland.

Din cauza unei pete de ulei nesemnalizată, situată în dreptul raionului de legume-fructe, femeia a căzut, în timp ce se afla la cumpărături, lovindu-se la mâna dreaptă.

Timp de şase săptămâni, mâna i-a fost imobilizată în ghips, neputându-şi nici desfăşura activitatea la serviciu, dar nici acasă, unde îşi îngrijea tatăl bolnav.

La o lună după ce femeia încunoştinţase Kaufland cu privire la producerea accidentului, compania s-a oferit să-i acorde o despăgubire de 10.000 de lei, dar femeia a refuzat oferta, iar cazul a ajuns în instanţă.

Inițial, femeia a solicitat despăgubiri materiale în sumă de 3.500 lei şi daune morale de 20.000 lei. Magistraţii au considerat că pot fi demonstrate doar pretenţii materiale de 1.397 lei și daune morale în sumă de 15.000 lei.

Ultima cale de atac a fost epuizată luni, când Curtea de Apel a respins recursul înaintat de Kaufland, menţinând sentinţa iniţială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.