Primarul Iașiului susţine că îl cunoaște foarte bine pe George Simion, liderul formațiunii parlamentare AUR, deoarece cei doi au lucrat împreună pe Proiectul Basarabia, unul în care în continuare Chirica crede. În schimb, primarul PNL se declară dezamăgit de George Simion, lider pe care în 2019, atunci când co-președintele AUR candida pentru alegerile europarlamentare, l-a considerat un român adevărat.

”L-aș caracteriza pe George Simion într-o singură propoziție: un român adevărat. Pentru mine, George este unul dintre cei care s-au născut într-o altă zodie, într-o zodie care nu apare nicăieri, este zodia în care n-am născut toți cei care credem în unirea tuturor provinciilor românești. Este zodia celor care se jertfesc și își pun în slujba acestui destin tot ce au, o fac cu dragoste de țară fără să aștepte vreo răsplată.

Nu cred că George Simion vrea să fie europarlamentar pentru că îi place Bruxelles-ul mai mult decât România. Pentru George candidura la europarlamentare este o continuare a luptei. Succes, George. Nu sunt mulți români care cred în România Mare, foarte ușor suntem calificați drept anarhiști, mai aveau puțin și ne făceau și infractori”, a declarat Mihai Chirica în 2019, când George Simion a candidat la alegerile europarlamentare.

Sursa: fanatik.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.