Femeia care a comis accidentul în urma căruia patru angajaţi ai societăţii Citadin din Iaşi au murit a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, decizia fiind luată sâmbătă de către magistraţi, relatează news.ro

Adina Iuliana Ghervase a fost adusă sâmbătă la prânz la Judecătoria din Iaşi, iar magistraţii au dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Imediat ce a coborât din maşina Poliţiei pentru a intra în sediul Judecătoriei, ea a fost întrebată de jurnalişti de ce a urcat la volan după ce consumase alcool, ce viteză avea în momentul impactului şi dacă îi pare rău pentru fapta comisă. Femeia nu a răspuns la niciuna dintre întrebări.

Ea fusese reţinută vineri pentru 24 de ore, după ce a fost audiată timp de câteva ore de poliţiştii ieşeni. Ea consumase alcool, având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia conducea un autoturism Alfa Romeo şi se deplasa dinspre Păcurari către centrul Iaşiului. Ea a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a lovit un colţ de clădire, apoi a intrat în plin într-o autoutilitară care era staţionată pe partea dreaptă. Lângă autoutilitară se aflau mai mulţi angajaţi ai societăţii Citadin, din subordinea primăriei, care făceau nişte lucrări.

Patru dintre aceştia au murit, iar alţi patru au fost răniţi şi au fost duşi la spital. Unul dintre ei se află în stare critică, având ruptură de splină, dar şi alte traumatisme severe.

Un martor la accident a precizat că maşina pe care aceasta o conducea rula cu viteză foarte mare şi că impactul a fost unul deosebit de puternic, relatează news.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.