Polițiștii din Iași l-au reținut joi seara pe dezvoltatorul imobiliar Doru Plugaru, după ce în urmă cu o săptămână i-a amenințat pe polițiști, chiar în secția de poliție, relatează Reporter Iași. Un jurnalist local susține că a fost de asemenea ținta atacurilor omului de afaceri, pe care-l consideră „un pericol public”.

Doru Plugaru a ajuns la o secție de poliție din oraș în 11 noiembrie, după ce fiul lui a fost prins în trafic conducând un autoturism deși avea permisul suspendat.

”Martorii la incident povestesc că Doru Plugaru a urlat la oamenii legii, în Secția IV, circa 20 de minute, proferând amenințări vizând integritatea fizică a agenților. Conform unor surse judiciare, există o filmare cu întregul scandal realizată de camerele de supraveghere din dotarea polițiștilor de la Rutieră. Un martor spune că Doru Plugaru ar fi amenințat direct unul dintre agenți: <Dacă ne vom întâlni pe stradă, tu fiind fără uniformă și fără caschetă, vom discuta altfel>”, relatează ziarul din Iași.

Acesta ar fi fost deranjat de faptul că fiul său contestase măsura de suspendare a permisului și considera astfel că avea dreptul de a conduce.

În urma ultrajului lui Doru Plugaru, polițiștii l-ar fi chemat să dea o declarație abia după 24 de ore de la producerea evenimentului. Ulterior, l-au lăsat să plece acasă, iar măsura reținerii vine după 7 zile în care ”faptele petrecute căpătaseră notorietate în oraș și imaginea Poliției era afectată”.

Editorul coordonator al publicației, a anunțat că a fost la rândul său amenințat de dezvoltatorul imobiliar.

”Omul e un pericol public. Mi-a terorizat redacția. M-a așteptat în casa scării și am crezut în secundele ălea că îmi va rupe în trei maxilarul. Am primit telefoane în care spunea că îmi va zdrobi creierul cu o rangă de fier. Doru Plugaru e un test pentru instituții. Care oricum sunt extrem de slabe la Iași. Și alții au fost teste pentru instituții și acesteau au picat”, a scris jurnalistul.

Articolul precedentF64, H&M, Kik, Meli Melo și alte 18 firme amendate de Black Friday de ANPC
Articolul următorManagerul Spitalului de Boli Infecţioase Iași: ”Vom avea sărbători ceva mai liniştite din punct de vedere epidemiologic. Dar, după jumătatea lunii ianuarie, mă aştept ca numărul de cazuri să crească din nou”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here